Dodano: 2007-12-01 13:17
Minawi :* ! Spokojnie women -nie jest chyba, aż tak źle.
Otrzyj łezki wielki SMILE na buzie i z zębami na wierzchu będzie łatwiej, brnąć przez ten dzień i kolejny i kolejny i.......
Semjan czy Ty wiesz co mówisz 8O ???
Spiewał byś później "Żałował bym żałował..."
<hm :/ mam humor to destrukcyjne się robi >
Hehee nie na dywanik tylko mięciutkie, białe - misiowate coś z czego został oskalpowany baranek
W mojej kawie była chiiiba substancja niezidentyfikowana....
Dodano: 2007-12-02 11:40
HELOŁ JEST TU KTO?
Wszyscy chyba na zapleczu śpią... A mi sie prawie udało w końcu mieć spokojny weekend... Odliczanie dni do urlopu sie zaczyna, pozostało 13 :twisted: a potem ruszam w rejs odwiedzac znajomych i przyjacioł rozrzuconych wzdluż linii zakrzywionej :wink: OLSZTYN-TORUŃ-POZNAŃ-WROCŁAW :twisted:
EDIT: Czas obejrzec losowanie finałow ME'08... Ciekawe na kogo trafimy... :roll:
Dodano: 2007-12-02 12:44
Witam Dottore :)
Wpadłem się przywitać i uciekam coś wszamać. Sobota upłynęła pod znakiem dużej ilości wypitego wina. O dziwo! kaca brak 8) tylko jakoś pożywienia w postaci stałej organizm mój wymaga od swego dostarczyciela 8) :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-02 13:37
Witaj Brachu...
Zatem smacznego Ci zycze. Ja jade na miasto, rozpuscic troche kasy... W koncu nic tak nie poprawia humoru jak wydawanie pieniedzy :twisted:
P.S.
Hmm, w grupie mamy Chorwacje, Austrie i Niemcow. Szczerze powiedziawszy jakos nie widze, bysmy wyszli z niej, no ale czas pokaze. Trzeba byc dobrej mysli... 8O
Dodano: 2007-12-02 13:45
| dr_Faustus napisał(a): |
|
Hmm, w grupie mamy Chorwacje, Austrie i Niemcow. Szczerze powiedziawszy jakos nie widze, bysmy wyszli z niej, no ale czas pokaze. Trzeba byc dobrej mysli... 8O |
Ja Austrią bym się nie przejmował, co do pozostałych dobra gra+konsekwencja działań=wygrana. W dzisiejszym futbolu każdy jest do ogrania. Czas pokaże Brachu. :wink:
Dodano: 2007-12-02 13:59
| Semjan napisał(a): |
|
Ja Austrią bym się nie przejmował, co do pozostałych dobra gra+konsekwencja działań=wygrana. W dzisiejszym futbolu każdy jest do ogrania. Czas pokaże Brachu. :wink: |
Austrią się nie przejmuje. Najgorsza ekipa w tych ME. Ale Chorwacja to pogromcy i "eliminatorzy" Angoli. Zas Niemcy...Wiadomo typowo turniejowa ekipa, maszynki do zabijania. Nie maja stylu, graja nudno, ale swoje zrobią.. No i jeszcze nie wygralismy z nimi.. Z drugiej zas strony dobrze, ze nie podzielilismy losu Rumunii. Trafienie na Zabojadow, Makaroniarzy i panow od Tulipanow raczej szczesciem nazywac nie mozna..
Dodano: 2007-12-02 16:39
Witam moich Panów! Widzę temat piłkarski, już wiem, że z grupy nie wyjdziemy
nie ma to jak byc pozytywnej myśli :wink:
Kaca przyszło mi dzisiaj leczyc, trochę za dużo Chardonay się wczoraj wychyliło :lol:
<zwłoki kierują się w stronę zaplecza>
Czy ja już mówiłam, że nie lubię niedziel?
Nie?
No to mówię: NIE LUBIĘ NIEDZIEL...
Dodano: 2007-12-02 19:37
Wow, ale się Nasz ulubiony temat rozkręcił :lol: Choć dodam, że w innych tematach też ciekawie
Niedziela faktycznie do d..., a jak cholernie do pracy mi się jutro nie będzie chciało wstać...o dżizasss :/
Idę po kawę, może mi zamuli umysł...pozdrawiam.
P.S. Witaj Selenka :**
Dodano: 2007-12-02 19:50
Witaj Selenko :*
Semjanie wrocilem... Kase udalo sie puscic :wink:
Co do naszej grupy ME Selenko - badzmy dobrej mysli, moze nam sie jednak uda.
Co do naszego ulubionego tematu Semjanie - temat sie rozkrecil, moze zaraz na noze co niektorzy skocza, jednak mysle, ze troche temat od zamyslu autora odbiegac zaczal... Zauwazylem tez, ze nasz skamlący jakze "jednolicowy" Don Kichot w wilka sie przemienia. Tylko patrzec kiedy ogon z tylka mu wyrosnie. :twisted:
A mowiac o innych tematach Semjanie to ktore masz na mysli?
Dodano: 2007-12-02 20:12
|
Co do naszego ulubionego tematu Semjanie - temat sie rozkrecil, moze zaraz na noze co niektorzy skocza, jednak mysle, ze troche temat od zamyslu autora odbiegac zaczal... |
Niom...odjechał trochę, ale myślę, że nie aż tak daleko, w końcu to był swego rodzaju temat stryczek dla nas obydwu i wiadomo było, że niektórzy z ukrycia skoczyli by nam do gardeł. Teraz inni skaczą sobie...kwestia postaci? nie sądzisz?
|
Zauwazylem tez, ze nasz skamlący jakze "jednolicowy" Don Kichot w wilka sie przemienia. Tylko patrzec kiedy ogon z tylka mu wyrosnie. :twisted: A mowiac o innych tematach Semjanie to ktore masz na mysli? |
Nie jeden wilk w owczej skórze chodzi
Powiem tylko układanka sama się układa, wystarczy popatrzeć na ruchy pionków na szachownicy.
A co do tematów...Koty chodzą swoimi ścieżkami, a rodzinne tematy są również absorbujące, szczególnie w ramach kanalizacji. Rozejrzyj się.
Pozdrawiam
Sem.
Dodano: 2007-12-02 21:25
|
kwestia postaci? nie sądzisz? |
Sadze, nie sadze to i tak nie ma wiekszego znaczenia. Mysle, ze temat mial dac do myslenia. Mial rozpoczac polemike odnosnie rzekomego, a takze tego prawdziwego "chamstwa", mysle, ze byl takze wycelowany w Nasza strone, jako pewnego rodzaju nagonka "ludzi choragiewek" na to co sie dzieje w kafejce. Jak widac jednak temat schodzi na coraz nizsze poziomy spowodowane nijak majacymi sie do dyskusji "pierdołami".
Poza tym, zabraklo mi do pelnego szczescia wypowiedzi pewnej infantylnej doroslej dziewczynki, ktora cierpi na notoryczny brak odwagi by stanac do dyskusji. A juz najdziwniejsze jest to, ze odwazna jest, ale tylko zajmujac bezpieczna pozycje dla swego zakompleksionego tylka, z reszta niezwykle popularna pozycje wsrod uzytkownikow tego portalu - imie tej pozycji brzmi "za twoimi plecami"
|
Nie jeden wilk w owczej skórze chodzi Powiem tylko układanka sama się układa, wystarczy popatrzeć na ruchy pionków na szachownicy.
|
No tak - latwiej w koncu przywdziac skore niewinnej owieczki, w niektorych przypadkach barana, niz twarza w twarz stanac otwarcie oko w oko z tymi do ktorych ma sie jakis zal. No ale coz, na tchorzostwo poki co lekarstwa jeszcze nie wymyslono. I dlatego pionki pozostana ZAWSZE pionkami.
Dodano: 2007-12-02 21:31
Może by tak absynciku polać? mam duuużą ochotkę :)
Jakiż błogi spokój z dala od tego zgiełku...
Dodano: 2007-12-02 21:49
| Może by tak absynciku polać? mam duuużą ochotkę :)
Jakiż błogi spokój z dala od tego zgiełku... |
Śnięte słowa Brachu... Tutaj przynajmniej błogi spokoj... Jeszcze tylko, zeby tak nasza Selenka nie chrapała na zapleczu to juz zupelnie mozna by bylo sie rozplynac...:wink:
To co po maluchu i po cygarku?
Do tego proponuje jeszcze jakis dobry smooth jazzik wlaczyc... i odplywamy
Dodano: 2007-12-02 23:09
<słychac przepity głos z zaplecza>
-Dottore, ja słyszłam! :wink: Naprawdę tak głośno chrapię? Nie może byc :)
<zza drzwi wychyla się ciemny, rozczochrany łeb>
- Co pijecie Chłopaki>
<
atrzy na stolik>
- Uhum, zielonego Wam się zachciało? fajnie, fajnie, nie pomogę Wam dzisiaj
Przepitam jam do granic rozsądku... Mogę się poczęstowac cygarylem, nie? :wink:
<bierze jedno i odgryza końcówkę, rozsiada się wygodnie na kanapie, puszczając kłęby gęstego dymu>
- Wyborne, gdyby tak jeszcze głowa tak nie ciążyła...
Dodano: 2007-12-03 07:11
Witam :)
Dodano: 2007-12-03 07:59
| Witam |
Witam :twisted:
A cos Ty dzis taki gadatliwy Semjanie? :wink:
Selenka prawdopodobnie leczy sie dalej, a o reszcie ekipy juz nie wspomne. Gdzies przepadli, albo weekend zbyt obfity w procenty mieli i podobnie jak Selenka jeszcze odsypiaja :wink:
Nic to ide nieco popracowac :twisted:
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2007-12-03 08:36
Witam wszystkich :), grudzień się zaczął no i sajgon zarówno na uczelni jak i w pracy ... dobrze ze kawusia jest ze mną 
.
Dodano: 2007-12-03 09:28
Dzień dobry - dziś poniedziałek
buuu .Kawa i serniczek pychotka :D
Meczyki wam w głowie Dottore przeiceż szans z Deutchland grupe nie mamy szans (w każdym razie w zakładach nie ma co stawiać na nas - przykre ale prawdziwe )z innymi moze fartem coś się uda....
Dodano: 2007-12-03 09:45
H.Aniu - Leon powiedział, w BBc, ze bedziemy gotowi na Euro. nie pwoiedzial tylko, że inni bedą lepiej przygotowani 
.
Dodano: 2007-12-03 09:49
| HANAHHH napisał(a): |
| Meczyki wam w głowie Dottore przeiceż szans z Deutchland grupe nie mamy szans (w każdym razie w zakładach nie ma co stawiać na nas - przykre ale prawdziwe )z innymi moze fartem coś się uda.... |
Jestem w stanie iść o zakład, że z Niemcami tak źle nie wypadniemy jak ogólnie się sądzi. Bardziej obawiam się Chorwacji :wink: Jak mówiłem już, w dzisiejszym futbolu każdy jest do ogrania 8)
a tak poza tym..Witam Hanahhh :* , Gniewny <grabula Kolego>
Dodano: 2007-12-03 09:52
Dobra - jako, ze znamy już składy grup, może spróbujemy wytypować wyniki meczów grupowych - oczywiscie nie teraz, ale przez mistrzostwami :) mozemy nawet jakies drobne zakłady porobić 
.
Dodano: 2007-12-03 09:59
Cześc chlopaki tak wogóle :*:*:*
Leo człek który się nie uśmiecha no cóż - robi chłopina więcej niż Dracula Janas...
Siedze i mecze odlądam więc wiem co mówię ale Semjanie zobaczymy zobaczymy <mały zakładzik zawsze można zrobić :)>...
co jest piękne to nasz narodek kibicujący naszym jakże zaciekle - kurcze tak jest wszedzie... Ostatnio na meczu
ps.Ale bagno się zrobiło w jednym śmietniku - dawno śmieci nie wywieziono .....
Dodano: 2007-12-03 10:20
Więc kochani zróbmy małe zakładziki tuż przy tym jak zaczną się rozgrywki :) to może być fajna zabawa:)
Hmmm....wznoszę paluszek do góry niemrawo...czy mógłbym trzymać kasę z zakładów :?: 8)
:arrow: Hanahhh Bagno ma to do siebie, że jak się w nie wstąpi to wciąga. :wink:
Dodano: 2007-12-03 10:50
| Więc kochani zróbmy małe zakładziki tuż przy tym jak zaczną się rozgrywki :) to może być fajna zabawa:)
Hmmm....wznoszę paluszek do góry niemrawo...czy mógłbym trzymać kasę z zakładów :?: 8) :arrow: Hanahhh Bagno ma to do siebie, że jak się w nie wstąpi to wciąga. :wink: |
Ha nie ma tak dobrze Semjanie - kasa dla wygranego/ej, ale jestem za małym hazardzikiem :!:
Pytanie o co zakład lub po ile :lol: hihihi <zaciera rasię :D >
Dodano: 2007-12-03 11:26
Dzień Dobry!
Dzisiaj czuję się jak nowonarodzona :D
zaraz pomykam do biblioteki i na zakupy, więc poniedziałek zaczyna się konkretnie, no i po kacu ani śladu :wink:
Co do zakładu, zależy jaki charakter i jaka wygrana 8)
Good day to you!